BeautyRoutine.ro

Review-uri produse de beauty

Fiole Lador Pareri – Restructureaza Firul de Par Rapid?

Ingredientele cheie ale fiolelor Lador sunt peptidele, acidul hialuronic și extractul de aloe vera

Povestea Brandului

Lador este un brand coreean cu o lungă tradiție în producția de produse de înfrumusețare. Fondat în anul 2003, brandul s-a concentrat de la început pe ingredientele naturale și pe îmbunătățirea calității pielii. Produsele lor sunt cunoscute pentru faptul că sunt eficiente și sigure pentru utilizare.

Ingredientele principale

Ingredientele cheie ale fiolelor Lador sunt peptidele, acidul hialuronic și extractul de aloe vera. Aceste ingrediente naturale ajută la hidratarea și hrănirea parului, practic aceste fiole sunt un tratament eficace in combaterea parului deteriorat dupa vopsire, sunt foarte potrivite mai ales parului extrem de uscat si lipsit de vitalitate.

Cum se folosește corect produsul

Pentru a utiliza fiolele Lador, spargeți vârful fiolei și aplicați conținutul pe lungimea firelor de par umede, uniform. Este oricum extrem de important ca la oricare tratament de par sa cititi instructiunile de pe ambalaj, eu de obicei fac acest lucru de fiecare data cu orice produs nou.


Este sigur să utilizăm acest produs?

Da, fiolele Lador sunt sigure pentru utilizare. Produsul nu conține substanțe chimice dăunătoare sau parabeni.


Principalele avantaje

Fiolele Lador sunt eficiente în refacerea si restructurarea firului de par. Sunt chiar recomandate sa le folositi si pentru parul ars de la placa, feon. Eu una mi-am ars parul efectiv pentru ca il faceam cu placa zi de zi, asadar aveam nevoie de aceste fiole pentru a ma ajuta sa-mi refac firul de par. Am ales aceste fiole deoarece am super mare incredere in brandurile coreene, ingredientele lor sunt safe si au laboratoare de cercetare si invoatie acolo. Prefer sa cumpar un produs nisat de la ei decat sa apelez la produsele noastre din comert.

Eu va recomand sa cumparati fiolele Lador accesand linkul de mai jos, unde veti gasit si alte reduceri suplimentare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Author picture

Bine ai venit pe Beauty Routine!

Numele meu este Suzana și sunt încântată să iti prezint părerile mele legate de produse de păr, cosmetice sau dermatocosmetice testate personal.

Categorii Blog

Postari recente

Vrei sa intri in contact cu noi? Indiferent daca ai o sugestie, o reclamatie, o idee de impartasit sau vrei sa colaboram, astept cu nerabdare sa ne auzim: