BeautyRoutine.ro

Review-uri produse de beauty

Produse Milk Shake Pareri – Ce Folosesc in Rutina Mea?

Nu de mult am descoperit o gamă de produse profesionale pentru păr care m-au ajutat să-mi creez rutina de care aveam nevoie pentru o îngrijire corectă. Gama este foarte variată, dar am reușit să aleg cele mai bune produse Milk Shake care să mă ajute să-mi mențin părul puternic și sănătos.

In acest articol voi detalia parerile mele cu privire la produsele Milk Shake si ce folosesc eu in rutina de haircare de zi cu zi.

Nu de mult am descoperit o gamă de produse profesionale pentru păr care m-au ajutat să-mi creez rutina de care aveam nevoie pentru o îngrijire corectă. Gama este foarte variată, dar am reușit să aleg cele mai bune produse Milk Shake care să mă ajute să-mi mențin părul puternic și sănătos.

Acum fac o îngrijire cu 4 produse profesionale care mă ajută cu orice nevoie a părului. Încep cu un șampon Milk Shake Integrity care îmi oferă tot ce mi-a lipsit până acum la alte șampoane, o senzație puternică de curat. În plus, nu conține sulfați și parabeni și ajută toate tipurile de păr. Am observat că părul nu se mai electrizează și este mereu moale și strălucitor. Șamponul Integrity Milk Shake este plin de vitamina A și aminoacizi, ceea ce-l face unul dintre cele mai bune produse Milk Shake. Vezi mai jos un cod de reducere pentru Milk Shake si site-urile de unde puteti achizitiona produsele:

 

 

Urmează, bineînțeles, masca de păr, iar eu am ales masca Milk Shake Integrity care s-a dovedit a fi un tratament hrănitor profund, în adevăratul sens al cuvintelor. Ce-o face specială este conținutul de cheratină care este fix ceea ce lipsește unui păr fără vitalitate. În plus, are ulei de cocos și unt organic de muru muru care ajută cu atât mai mult fiind niște ingredinte naturale excepționale. Văd cum părul este mai fortificat de când am descoperit cele mai bune produsele Milk Shake.

Este minunat cât de ușor mă pieptăn, mai ales că, după ce termin cu masca, pot folosi balsamul spumă Milk Shake Leave-in Whipped Cream care nu necesită clătire și conține proteine active din lapte care repară și protejează părul foarte bine. În plus, este excelent pentru părul vopsit pentru că menține culoarea!

Ritualul nu poate fi complet fără uleiul pentru păr Milk Shake Integrity Incredible de care m-am îndrăgostit. Combate foarte bine apariția vârfurilor despicate și simt că îmi descurc părul mult mai ușor, și ud și uscat. Conține ingrediente active din ulei organic de argan, unt de shea, unt organic de Muru Muru și vitamina E. 

 

Raftul cu cele mai bune produse Milk Shake nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a părul. Eu cu siguranță nu voi renunța la ele! 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Author picture

Bine ai venit pe Beauty Routine!

Numele meu este Suzana și sunt încântată să iti prezint părerile mele legate de produse de păr, cosmetice sau dermatocosmetice testate personal.

Categorii Blog

Postari recente

Vrei sa intri in contact cu noi? Indiferent daca ai o sugestie, o reclamatie, o idee de impartasit sau vrei sa colaboram, astept cu nerabdare sa ne auzim: