BeautyRoutine.ro

Review-uri produse de beauty

Sampon Kerastase Pareri Personale Dupa 6 Luni

Cele mai bune game profesionale pentru păr trebuie să aibă în primul rând șampoane calitative, iar șamponul Kerastase Blonde Absolu pentru neutralizarea tonurilor galbene face diferența. Acționează instant și este ideal pentru tonurile de blond rece sau gri. 

In acest articol veti afla parerile persoanle dupa ce am folosit samponul Kerastase blond absolu aproximativ 6 luni.

Kerastase se mândrește cu produse personalizate pentru fiecare tip de păr, iar gama pentru păr blond este dovada. Blondul poate fi dificil de întreținut, iar una dintre cele mai mari probleme sunt tonurile de galben și faptul că de mult ori culoarea nu rămâne la fel de vibrantă ca atunci când părul este proaspăt vopsit. De aceea, avem nevoie de produse speciale, iar unele dintre ele sunt șamponul Kerastase și gama Blonde Asbolut.

Va las mai jos si linkurile de unde găsiți produsele Kerastase la o extra-reducere față de alte site-uri.

 

 

 

 

 

Cele mai bune game profesionale pentru păr trebuie să aibă în primul rând șampoane calitative, iar șamponul Kerastase Blonde Absolu pentru neutralizarea tonurilor galbene face diferența. Acționează instant și este ideal pentru tonurile de blond rece sau gri. 

De regulă, aceste tipuri de șampoane lasă părul foarte aspru și uscat, însă la șamponul Kerastase Blonde Absolu nu se întâmplă la fel, ba din contră. Are o formulă îmbogățită cu acid hialuronic și floare-de-colț care redau strălucirea părului și îl hrănesc în profunzime. În plus, previne electrizarea părului, mai ales în sezonul rece. 

 

Am văzut multe păreri pozitive despre șamponul Kerastase, iar gama Blonde Absolu va fi cu siguranță în topul tuturor femeilor cu păr blond care nu își doresc tonuri galbene și arămii în păr. În sfarșit există o gamă de produse care face cinste părului blond și îl ajută cu adevărat. Un plus este faptul că părul nu rămâne roz sau violet. 

Șamponul poate fi combinat cu balsam și cremă din aceeași gamă, iar părul va avea nunța potrivită în timp ce va fi puternic hidratat. Practic, tot ce-ți dorești de la produsele pentru îngrijirea părului blond. Cu gama Kerastas Blonde Absolu părul arată ca și când abia a fost vopsit, iar acest lucru mă încântă deoarece nu trebuie să mă vopsesc des și, astfel, reușesc să-mi protejez mai mult părul și să arate fresh mai mult timp. 

 

Review Video aici:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Author picture

Bine ai venit pe Beauty Routine!

Numele meu este Suzana și sunt încântată să iti prezint părerile mele legate de produse de păr, cosmetice sau dermatocosmetice testate personal.

Categorii Blog

Postari recente

Vrei sa intri in contact cu noi? Indiferent daca ai o sugestie, o reclamatie, o idee de impartasit sau vrei sa colaboram, astept cu nerabdare sa ne auzim: