BeautyRoutine.ro

Review-uri produse de beauty

Color Wow Dream Coat Pareri: Tine Efectul 3 zile?

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray este un spray de styling premiat la nivel international care protejează părul împotriva umidității

Despre Color Wow

Color Wow a fost fondat de Gail Federici, o specialista in rezolvarea problemelor din beauty cu o experiență de 40 de ani în îngrijirea inovatoare a părului. Fiecare produs din gama Color Wow este unic industria de haircare, nu are alt produs similar, formula fiind unica, incercand sa rezolve cele mai des intalnite probleme din piata.

Cum mi se pare Color Wow Dream Coat?

Vrei să ai un păr rezistent la umiditate?

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray este un spray de styling premiat la nivel international care protejează părul împotriva umidității și a încrețirii, dând în același timp un efect de antifrizz, de descalcire care durează până la 3 spălări. Aici am ramas si eu surprinsa, cum ar putea sa dureze pana la 3 spalari?

Acest produs functioneaza ca un tratament ultra-light de styling ce formează o protectie invizibilă pe păr, anti-frizz, anti-umiditate. Formulat cu polimeri avansați activați de căldură, fiecare șuviță este sigilată pentru a da un aspect mătăsos și strălucitor părului. Acest produs este activat de căldură, nu contine sulfati paraben și există o versiune specială pentru părul creț. Aceasta este versiunea pentru par cret: LINK AICI

Trebuie să-l folosești neaparat pe părul spălat și umed. Pulverizează sprayul în păr usor, utilizează o perie sau un pieptene pentru a distribui uniform produsul. Consistența produsului este foarte apoasă și aproape fără miros și nu se usucă cu vreun reziduu sau vreo textură cleioasa. Așadar, am împărțit părul în 4 părți, sus/jos, stânga/dreapta.

 

Am dat fiecare secțiune cu spray (o pulverizare destul de light) și apoi am pornit uscătorul si cu o perie plata am inceput sa periez parul de sus in jos îndreptând uscătorul de păr la fel în jos in timp de periam. Acest proces mi-a luat la fel de mult timp cât durează de obicei să-mi usuc părul, dar trebuie să te asiguri că este complet uscat pentru a obține acel aspect pe care il promite Dream Coat Color Wow.

Poți incerca sa folosesti si placa de păr pentru a obține acea netezire suplimentară și un luciu oglindă. Am constatat că nu am avut nevoie să fac asta cu părul meu și sunt deja foarte mulțumită de rezultate! Părul meu se simte neted, moale, fără greutate.

Cum a rezistat Color Wow Dream Coat?

Nu oferă fixare, deci dacă vrei să-ți coafezi părul în alt mod, trebuie să adaugi propriul produs de păr. Am mers la culcare cu părul perfect uscat și a doua zi dimineața părul meu arăta încă superb și strălucitor! Am alergat puțin dimineața, de obicei părul meu se încurcă uneori, dar arăta încă ca și cum ar fi fost proaspăt uscat cu foehnul, ceea ce m-a surprins.

A doua zi am observat că elasticul meu nu vrea să rămână în loc și vrea să cadă pentru că părul meu a devenit atât de matasos neted! Dar pot simți că devine puțin gras pentru că l-am atins. În a treia zi, l-am spălat pentru că rădăcinile mele începuseră să se îngrașe.

Părul meu nu s-a simțit diferit în timp ce îl spălam și nu am mai folosit Dream Coat din nou. L-am uscat cu un pic de ulei de păr și părul meu arată încă uimitor! Sunt super impresionată! Trebuie să văd exact câte spălări îmi va rezista.

În general până acum, de la prima utilizare, sunt super impresionată! Acea protectie, stralucire și anti-frizz, m-a convins! A făcut părul meu super manevrabil și s-a simțit ca și cum aș fi avut tratamentul cu cheratină făcut cu câteva zile în urmă!

Faptul că produsul nu a lăsat niciun reziduu lipicios sau textură în păr este ceva inovativ pentru tipul acesta de produse.

Sincer, nu am întâlnit niciodată ceva similar și m-a lăsat fără cuvinte. Cu siguranță îl voi recomanda și prietenelor mele, sunt curioasa daca va functiona produsul si pe parul lor.

 

 

Vezi aici Review Video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Author picture

Bine ai venit pe Beauty Routine!

Numele meu este Suzana și sunt încântată să iti prezint părerile mele legate de produse de păr, cosmetice sau dermatocosmetice testate personal.

Categorii Blog

Postari recente

Vrei sa intri in contact cu noi? Indiferent daca ai o sugestie, o reclamatie, o idee de impartasit sau vrei sa colaboram, astept cu nerabdare sa ne auzim: