BeautyRoutine.ro

Review-uri produse de beauty

Keune Pareri – Produse Folosite in Saloanele de Infrumusetare

Nu de mult făceam cunoștință cu primul produs din gama Keune după o vizită la un salon. Citisem multe păreri, iar ce mi-a atras în primul rând atenția este nivelul de cheratină din produse și faptul că este recomandat și folosit de specialiști în îngrijirea părului. 

Nu de mult făceam cunoștință cu primul produs din gama Keune după o vizită la un salon. Citisem multe păreri, iar ce mi-a atras în primul rând atenția este nivelul de cheratină din produse și faptul că este recomandat și folosit de specialiști în îngrijirea părului. 

Am încercat mai multe produse Keune și am inclus în rutina mea de îngrijire șampon, mască de păr, cremă termală, spray cu keratină, ulei tratament și un ser hrănitor. Am observat că atunci când este deteriorat, părul are nevoie de mult ajutor pentru a se regenera, chiar dacă nu folosești des aparate de coafat sau uscat, sau nu le folosești deloc. 

Încă de la prima utilizare a șamponului Satin Oil Keune, densitatea părului s-a îmbunătățit considerabil. Este ideal pentru părul uscat și fragil, care se electrizează rapid. Practic, firul de păr se îngroașă datorită uleiurilor de Maracuja, Baobab si Manoi și sistemului unic de îngrijire Dual Technology care fortifică și curăță în profunzime. 

 

 

 

După șamponul Satin Oil Keune, folosesc masca de păr Color Brillianz Keune care face minuni când vine vorba despre hidratare și protejarea culorii părului vopsit. 

Un alt produs interesant este crema termală Vital Nutrition Keune care protejează împotriva razelor UV și este perfectă înainte de placă, uscător sau alte aparate de coafat. Important este să fie aplicată pe părul umed. 

Când părul se degradează, cheratina din păr dispare și trebuie să ai grijă ca părului să nu-i lipsească elementele vitale. Am reușit să aduc un plus părului cu Spray-ul 2-Phase Keratin Smooth Keune. Are acțiune instantă și funcționează ca un balsam când simt că părul devine încurcat sau fără strălucire. 

De foarte mare ajutor este și uleiul tratament Satin Oil Keune care este considerat un produs de lux ce oferă un păr neted și sănătos. Este ideal pentru vârfuri și zonele în care părul este mai degradat. Serul hrănitor Keratin Smooth Keune este unul dintre produsele folosite în saloane și m-am bucurat că îl pot avea și acasă. 

Un plus al acestor produse este faptul că sunt mai concentrate și astfel nu se consumă repede. 

Review Video:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Author picture

Bine ai venit pe Beauty Routine!

Numele meu este Suzana și sunt încântată să iti prezint părerile mele legate de produse de păr, cosmetice sau dermatocosmetice testate personal.

Categorii Blog

Postari recente

Vrei sa intri in contact cu noi? Indiferent daca ai o sugestie, o reclamatie, o idee de impartasit sau vrei sa colaboram, astept cu nerabdare sa ne auzim: