BeautyRoutine.ro

Review-uri produse de beauty

Pareri Sampon Matrix So Silver – Neutralizeaza Tonurile Nedorite de Galben

MATRIX ESTE UN BRAND BINE-CUNOSCUT ÎN INDUSTRIA DE ÎNGRIJIRE A PĂRULUI, FACE PARTE DIN GRUPUL LOREAL PROFESSIONAL, AU FOST ÎN JUR DE PESTE 30 DE ANI PE PIATA

Șamponul Matrix So Silver – Îmbunătățește și luminează părul tău blond, platinat sau alb astăzi!

Fiind o persoană care a încercat o mulțime de produse de îngrijire a părului de-a lungul anilor, in special pentru părul blond, de neutralizare a tonurilor nedorite, am fost încântată să încerc și șamponul de la Matrix So Silver și să văd dacă își îndeplinește promisiunile. Cititi mai departe parerile mele despre samponul matrix so silver.

Despre Brand

Matrix este un brand bine-cunoscut în industria de îngrijire a părului, face parte din grupul Loreal Professional, au fost în jur de peste 30 de ani pe piata și s-au remarcat prin producerea de produse de ingrijire a parului profesionale, care oferă rezultate vizibile atat in saloane cat si pentru persoanele care doresc sa il foloseasca acasa.

Ingredientele principale

Șamponul Matrix So Silver este formulat cu o combinație de ingrediente care lucrează împreună pentru a ajuta la neutralizarea tonurilor nedorite de galben din părul blond, platinat sau alb. Ingredientele principale includ acidul citric, care ajută la îndepărtarea depunerilor și îmbunătățește strălucirea, și un agent de condiționare care ajută la netezire și sănătatea părului. După ce am folosit acest șampon de mai multe ori, pot să spun cu încredere că este sigur de utilizat și nu a lăsat părul meu uscat sau deteriorat chimic. De cu aceste produse de neutralizare, trebuie sa avem grijă să nu le folosim mai mult de 1-2 ori pe săptămână, indiferent de brandul pe care vă bazati.

Pentru a utiliza șamponul Matrix So Silver, pur și simplu umeziți părul și aplicați o cantitate mică de produs pe scalp. Masați șamponul în păr, acordând o atenție deosebită zonelor unde aveti tonurile nedorite de galben, clătiți bine șamponul din păr și folosiți un balsam pentru rezultate si mai vizibile tot din gama so silver de la Matrix.

Acest șampon este destul de eficient pentru fetele cu păr blond-platinat, natural sau vopsit care vor să scape de tonurile nedorite de galben si care sa nu deterioreze parul pe termen lung. Poate fi utilizat undeva la 1-2 ori pe saptamana, dupa cum spuneam si mai sus aceasta este recomandarea mea personala cu produsele de acest tip.

Efectul după utilizarea samponului So Silver Matrix

După utilizarea șamponului Matrix So Silver timp de câteva săptămâni, pot să spun cu încredere că își îndeplinește promisiunile. Părul meu blond a arătat mai strălucitor, mai vibrant și fara acele tonuri nedorite de galben care ii dadeau un aspect foarte neingrijit.

Dacă căutați un șampon pentru a ajuta la indepartarea tonurilor nedorite la parul blond, platinat sau alb, vă recomand să încercați șamponul Matrix So Silver. Este sigur, eficient  și oferă rezultate vizibile dupa cateva saptamani de la utiliziare. Pe baza experienței mele, pot să spun cu încredere că merită să cumpărați acest sampon, mai ales daca gasiti cantitatea la 1 litru, mi se pare un pret super avantajos. Va las mai jos de unde il cumpar eu in mod regulat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Author picture

Bine ai venit pe Beauty Routine!

Numele meu este Suzana și sunt încântată să iti prezint părerile mele legate de produse de păr, cosmetice sau dermatocosmetice testate personal.

Categorii Blog

Postari recente

Vrei sa intri in contact cu noi? Indiferent daca ai o sugestie, o reclamatie, o idee de impartasit sau vrei sa colaboram, astept cu nerabdare sa ne auzim: