BeautyRoutine.ro

Review-uri produse de beauty

Sampon Uscat Batiste Pareri in 2024

BATISTE ESTE UN BRAND BINE-CUNOSCUT ÎN INDUSTRIA DE ÎNFRUMUSEȚARE, RENUMIT PENTRU PRODUSELE LOR DE ÎNGRIJIRE A PĂRULUI SUPER ACCESIBILE...

Batiste este un brand bine-cunoscut în industria de înfrumusețare, renumit pentru produsele lor de îngrijire a părului super accesibile. Șamponul lor uscat este cred ca cel mai popular in Romania. Rolul lui este destul de simplu, acela de a vă ajuta să păstrați un păr proaspăt și curat între spălări, fără a avea nevoie de să pierdem o oră la spălatul pe cap.


Ingrediente

Ingredientele principale din șamponul uscat Batiste sunt amidonul de orez, alcoolul denat și parfumul. Amidonul de orez funcționează pentru a absorbi excesul de ulei de pe scalp, în timp ce alcoolul ajută la evaporarea oricărei umidități rămase. Parfumul oferă șamponului uscat un miros foarte fresh si placut.

Este Safe să folosim acest sampon uscat?

Șamponul uscat Batiste este sigur de utilizat pe toate tipurile de păr. Cu toate acestea, este important să cititi lista completa de ingrediente de unde il cumparati pentru a va asigura ca nu aveti nicio alergie. In general, samponul uscat este ok sa il folosim din cand in cand, insa nu trebuie sa abuzam de el. In timp, agentii chimici pot dauna parului si va fi nevoie de cu totul alte costuri pentru repararea firului de par.

Cum il utilizam?

Folosirea șamponului uscat Batiste este simplă. Pur și simplu agitați bine recipientul și pulverizați-l pe rădăcinile părului de la o distanță de aproximativ 30 cm. Lăsați-l să acționeze câteva minute pentru a absorbi excesul de ulei și apoi pieptănați-l. Puteți să-l utilizați oricând aveți nevoie de împrospătarea părului, fie că sunteți în grabă sau pur și simplu doriți să prelungiți durata coafurii.

După utilizarea șamponului uscat Batiste, părul se simte proaspăt și curat. Elimină orice exces de ulei și îi oferă volum și textură. Pot să ma folosesc de el mai mult timp între spălări fără să mă preocup de aspectul uleios sau lipsit de volum al părului meu, insa repet nu fac exces in folosirea acestuia.

Acest sampon de la Batiste este o modalitate convenabilă și eficientă de a da un aspect fresh părului între spălări. Are un miros plăcut și este ușor de utilizat. În plus, ajută la prelungirea duratei coafurii, făcându-l o investiție excelentă. Dacă căutați un șampon uscat raport calitate pret excelent, trebuie să il incercati pe cel de la Batiste. Eu il iau cu mine si in vacante.

Va las aici si linkul de unde il comand eu cel mai des

 

Vezi Review Video aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Author picture

Bine ai venit pe Beauty Routine!

Numele meu este Suzana și sunt încântată să iti prezint părerile mele legate de produse de păr, cosmetice sau dermatocosmetice testate personal.

Categorii Blog

Postari recente

Vrei sa intri in contact cu noi? Indiferent daca ai o sugestie, o reclamatie, o idee de impartasit sau vrei sa colaboram, astept cu nerabdare sa ne auzim: